Ëndrrat gjatë shtatzënisë dhe kuptimi i tyre

2018-05-31 në ora 21:20

Ëndrrat gjatë shtatzënisë mund të jenë shumë të zakonshme, disa janë të bukura por ka edhe nga ato që nënat shqetësohen mjaft shumë.

Më poshtë ju sjellim disa nga kuptimet e ëndrrave:

Keni harruar se ku e vendosni fëmijën tuaj: Kjo nuk është një paralajmërim i aftësive tuaja si nëna vetëm një mënyrë që truri juaj të punojë nëpërmjet ankthit dhe frikës. Lindja monstruoze: Shtazët e buta mund të duken në vend të fëmijës suaj për të ju jap një shqetësim më të madh, transmeton Gazeta Shneta.

Nëna si një përbindësh: Të huajt apo monstrat janë një manifestim i frikës natyrore për rolin tënd të ri si nënë;  Dhëmbët që po bien: Dhëmbët mund të nënkuptojnë që ju ndjeheni sikur po humbni kontrollin. Fajtori: Stresi për mënyrën se si fëmija do të ndryshojë jetën tuaj.

Duke ëndërruar që mund të merrni fëmijën jashtë dhe të kontrolloni se gjithçka është e mirë është e zakonshme për gratë me shtatzëni me rrezik të lartë ose për një humbje të historisë dhe shtatzënisë.

Lidhja me ujin: Qëndrimi ose notimi në oqean mund të thotë që jeni duke u lidhur me fëmijën, i cili jeton në ujin e mitrës tuaj./Gazeta Shneta/