A është e tepërt kjo? Ja ne cilën pjesë të trupit femrat po vendosin botoks

2017-05-02 në ora 16:51
Pikërisht kur kishim menduar se vendosja e botoksit në vaginë ishte një tendencë ekstreme, ja ku vjen diçka tjetër.

Portali i njohur, Vice, raporton se gjithmonë e më shumë femra e meshkuj po i drejtohen ekspertëve për të bërë botoks në anus.

Sipas portalit, ata që kanë bërë seks anal, shkojnë tek mjekët për të përmirësuar anusin.

 Dr. Evan Goldstein thotë se ofron botoks anal, që e bën më të lehtë për anusin që të pranojë një penis të madh ose një lodër seksi.

Kurse Brian Moylan thotë se ka disa praktika që përdoren, disa duan ta ngushtojnë anusin, të tjerë ta lirojnë.

Ai thotë se bëjnë pastrim të plotë të anusit.

Të tjerë kërkojnë një zbardhim të pjesës rreth vrimës.

Biznesi është në lulëzim dhe mjekët thonë se këto praktike kanë nisur pesë vite më parë. /Lajmi.net/