Fotografi bën video nga imazhet e zëna në sallat e lindjes, është fantastike

2017-02-24 në ora 19:20

Një fotograf ka grumbulluar imazhe nga sallat e lindjes, imazhe fantastike dhe emocionuese për çdo nënë që ka kaluar minutat më drithërues të jetës në këto salla.

E, për t’iu shtuar kuptim imazheve të zëna, ai ka realizuar një video-kolazh me këto imazhe për ta emocionuar çdo nënë.

Videon e realizuar mund ta shikoni në Gazeta Shneta. 

Një fotograf i lindjeve ka publikuar një video me imazhe emocionale, që vetëm nënat mund t’i kuptojnë <3 Like dhe Share që t’i shohin të gjithë

Posted by Këshilla për shtatzënat – Gazeta Shneta on 16.07.2016