Gabimet e mëdha që gratë bëjnë gjatë shtatzënisë, çdo gjë që duhet të dini

2018-02-10 në ora 08:33

Këtu janë disa aktivitete që ekspertët e konsiderojnë të rrezikshme për ju dhe foshnjën tuaj:

Zakonisht, sportet të cilat janë me rrezik të shtuar, njëjtë sikur çdo stërvitje tjetër e  mundimshme.

Pirja e duhanit, kjo mund të dëmtojë fëmijën tuaj kështu që fikeni cigaren tuaj, dhe kërkoni këshillën e mjekut, shkruan Babycenter, transmeton Gazeta Shneta.

Largimi i mbeturinave të maces, kjo mund t’ju vë në rrezik të toksoplazmozës, po ashtu kujdes nga përdorimi i barnave pa kontroll të mjekut.

Shëtitja në park të lojërave, kjo mund të jetë në rrezik për ju dhe foshnjën tuaj.

Po ashtu kujdes nga alkooli, për shkak se ka efekte negative tek ju dhe bebet tuaja, tentoni të provoni produkte vendore jo alkoolike./Gazeta Shneta/