Ide për shtatzënat, çfarë fustane të veshin këto ditë të nxehta (Foto)

2017-03-24 në ora 12:46

Përveç stresit prej shtimit në peshë, fakti që asnjë rrobë që keni në dollap nuk ju bën më, e bën situatën edhe më “dramatike”.

Asnjëra nuk do të donte të dukej “e lëshuar” dhe e shëmtuar gjatë njërës prej periudhave më të bukura të jetës.

Stilistët këshillojnë si të dukeni të hijshme, edhe pse keni shtuar në peshë dhe barku i madh nuk mund të fshihet më. /Gazeta Shneta/

Image result for pregnant dresses streets

Image result for pregnant dresses streets

Image result for pregnant dresses streets

Image result for pregnant dresses streets

Image result for pregnant dresses streets

Image result for pregnant dresses streets

Image result for pregnant dresses streets

Image result for pregnant dresses streets

Image result for pregnant dresses streets

Related image