Ja se çfarë e shtyen të bëjë këtë grua turpi ndaj të ushqyerit me gji para të tjerëve

2017-04-25 në ora 15:04

Një ditë tjetër, një tjetër tregim i një gruaje të turpëruar për ushqyerjen me gji, vetëm se kësaj here, nëna u turpërua nga prindërit e saj.

Kelly Stanley ishte duke ushqyer me gji vajzën e saj nëntë mujore në një restorant kur ndodhi diçka shumë e keqe: dikush i tha asaj të mbulonte gjoksin e saj, transmeton Gazeta Shneta.

Por pastaj, kjo nënë u ngrit për të drejtat e saj dhe për vetën në mënyrë të mahnitshme, përmes një postimi në rrjetin social Instagram, shkruan Fit Pregnancy.

Nëna kishte postuar një fotografi të pabesueshme të saj, duke ushqyer fëmijën e saj duke marrë një pozitë sfiduese yoga. Sa mbresëlënëse është vetë fotografia, është titulli që me të vërtetë do të merrte vëmendjen tonë. “[Fëmija im] kishte nevojë për infermiere, kështu që natyrisht që unë e tërheq këmishën time për ta ushqyer dhe më duhet t’a ngushëlloj”, shkroi Stanley.

“Njëri në tavolinën e drekës më pas kap një nga ato peceta dhe përpiqet ta hedhë mbi mua. E pyeta atë se çfarë po bënte dhe ai tha se po përpiqej të më mbulonte … Unë shkova tek ai dhe i thashë ‘ Mua më pëlqeu që ta bëja, e di pse? Sepse gjesti ishte poshtërues, sepse asnjë grua kurrë nuk duhet të ndihet sikur ajo është e papërshtatshme ose e pavolitshme gjatë ushqimit të foshnjes së saj me gji në çfarëdo ambienti.”

Por këtu është historia që merr një kthesë të habitshme: Stanley ishte në darkë me prindërit e saj kur kjo ndodhi dhe babai i saj ishte ai që hodhi një pecetë në të dhe i kërkoi asaj të mbulonte veten.

Ndërsa sikur kjo të mos ishte e mjaftueshme, Stanley kishte postuar edhe një fotografi tjetër të saj për të ushqyer me gji në një pozicion yoga po aq mbresëlënës, dhe sipas kaptinës së saj, ishte një fotografi që ajo kishte postuar para se ajo ishte fshirë nga Instagram. “Këtë mëngjes u zgjova për t’a shikuar këtë post dhe për Instagram-in u gjet një arsye për ta fshirë atë nga profili im”, shkruante ajo. “Ka faqe të përmbytura me imazhe të grave nudo dhe askush nuk shkul e vën re. Momenti që një grua tregon pjesë të mishit, madje duke ushqyer fëmijën e saj, njerëzit fillojnë të hedhin kritika të ndryshme. “, shkroi ajo në postimin tjetër./Gazeta Shneta/