Do të magjepseni nga këto stile flokësh (FOTO)

2017-04-25 në ora 14:50

Me ardhjen e stinës së pranverës, rritet edhe dëshira për një pamje më të freskët.

Por, jo gjithmonë është e lehtë të bëhet një rregullim i flokëve që duket bukur dhe merr pak kohë.

Ka zgjidhje edhe për këtë.

Më poshtë shihni disa stile flokësh që mund t’i bëni për pak kohë dhe që për më tepër do të ju bëjnë të dukeni plot me stil, transmeton Klan Kosova.