Ja se çfarë ndodh disa orë para operacionit cezarian, gjithçka që duhet të dini

2018-02-28 në ora 14:30

Së pari, praktikuesi juaj do të shpjegojë pse beson se një operacion i tillë është i nevojshëm dje ju do të ju kërkohet të nënshkruani një formular pëlqimi.

Nëse mjeku juaj prenatale është një mami, duhet ta caktoni një mjek obsestër për kirurgji.

Në mënyrë tipike, burri ose partneri juaj und te jetë me ju gjatë pjesës më të madhe të kohës, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse keni nevojë për anestezion të përgjithshme, dhe gjatë kësaj kohe partnerit tuaj nuk i lejohet të qëndroj në sallë.

Do të mpihet i gjithë kurrizi me epidurale, nëse keni pasur edhe më herët për lehtësim dhimbjeje gjatë punës.

Para operacionit do të merrni ilaçe shtesë për të siguruar se jeni plotësisht i mpirë./Gazeta Shneta/