Ja se çfarë prindi jeni sipas shenjës së horoskopit

2017-07-08 në ora 18:46

Të bëhesh prind është e frikshme. Do të thotë që një person, do të varet nga ju për të mbijetuar. Do të jetë përgjegjësia juaj e vetme për ti siguruar të gjitha nevojat. Ky është një presion i madh në vetvete, por mbetet ndjesia më e bukur.

1.Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)
Natyrisht serioz dhe jashtëzakonisht i pavarur, një bricjap do të thotë një njeri shumë serioz kur është fjala për prindërimin. Ata vendosin qëllime dhe plane realiste, janë të mirë në menaxhimin e njerëzve dhe janë zotër të vetëkontrollit. Do të jenë në gjendje të japin një shembull të mirë edhe për fëmijët e tyre, padyshim.

2. Peshorja (23 shtator – 22 tetor)
Ata gjithmonë do të qëndrojnë pranë familjes së tyre dhe do të sigurohen të gjithë fëmijët e tyre të trajtohen në mënyrë të barabartë. Meqë ata urrejnë të jenë vetëm, peshorja do të shpenzojë sa më shumë kohë me fëmijët e tyre, duke i bërë pjesë në gjëra të bukura si arti, muzika dhe libra interesantë. Një peshore do të jetë në gjendje të mbajë paqen në një familje dhe gjithmonë të nxisë bashkëpunimin midis fëmijëve të tyre.

3. Luani (23 korrik – 22 gusht)
Një luan është një nga drejtuesit më të mirë të familjeve, duke i bërë ato një nga shenjat e horoskopit që bëjnë rolin e prindit më të mirë. Për shkak se ata janë të shkëlqyeshëm në arritjen e qëllimeve, fëmijët e një luani zakonisht marrin gjithçka që kanë nevojë dhe duan. Një prind luan e di se si ta përdorë mendjen për të zgjidhur pothuajse çdo problem dhe kjo i fëmijët e tyre të jenë gjithmonë në duar të sigurta. Ato mund t’i plotësojnë nevojat e tyre pa marrë parasysh çfarë ndodh.

4. Gaforrja (21 qershor – 22 korrik)
Ndërsa shenjat e gaforres mund të jenë partnerë të vështirë, ata në fakt janë prindër të shkëlqyer për shkak të lidhjes dhe dashurisë së tyre emocionale. Një gaforre do të kujdeset shumë për familjen dhe problemet e tij në shtëpi dhe do të jetë gjithmonë aty për të dëgjuar problemet e fëmijëve. Ata kanë aftësinë për të qenë mirëkuptues, duke i bërë ata prindër jashtëzakonisht të ngrohtë dhe të dashur. Një gaforre gjithashtu do të jetë e kënaqur në shtëpi me familjen e saj, duke i bërë ata të lumtur të kalojnë kohë të mirë me fëmijët e tyre edhe nëse kjo do të thotë vetëm qëndrim ulur rreth shtëpisë.

5. Demi (20 prill – 20 maj)
Një dem është një partner i angazhuar dhe prind që vërtet e di se si ta mbajë jetën familjare të qëndrueshme. Prindërit që kanë diellin e tyre te demi, zakonisht janë ofrues të shkëlqyeshëm që kanë nevojë për gjërat më të imëta në jetë për familjen e tyre. Ata e shohin jetën nga një këndvështrim praktik që i bën ata një figurë të qëndrueshme në jetën e fëmijëve të tyre. /shije.al