Java e 12’të e shtatzënisë me binjakët

2020-06-21 në ora 15:18

Që nga momenti i parë i kuptimit e deri në fundin e saj – çdo nënë/grua mëson pjesët më të rëndësishme të zhvillimit të foshnjes së saj

Më poshtë, janë disa pjesë të zhvillimit të foshnjes suaj shkruan BabyCenter, transmeton GazetaShneta.

Zhvillimi i foshnjeve

Veshët: Veshët e foshnjeve tuaja janë më afër pozicionit të tyre.

Qepallat: Qepallat e foshnjave tuaja tani janë më pak transparente dhe sytë e tyre janë të afruar.

Ndryshimet tek nëna

Pjesa e sipërme e mitrës tuaj po fillon, mbase keni vënë re që beli juaj po zgjerohet./GazetaShneta/