Java e 15-të e shtatzënisë: Karakteristikat e zhvillimit të foshnjes suaj

2021-02-07 në ora 17:42

Është java e dytë e tremujorit tuaj të dytë!

Përgjatë kësaj jave, foshnja juaj po rritet dhe njëkoësisht keni shumë gjasa që të keni energji dhe më pak simptoma të mëngjesit shkruan VeryWellFamily, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Zhvillimi i foshnjes

-Lëvizjet

Deri në javën e 15-të, foshnja juaj mund të bëj lëvizje brenda trupit.

-Veshët

Pjesa e jashtme dhe e brendshme e veshëve janë duke u zhvilluar.

-Lëkura

Lëkura e foshnjes është akoma e hollë dhe e tejdukshme, duke lejuar një pamje të qartë të enëve të gjakut.

-Kockat

Kockat në kafkë, shpinë dhe shpatullë vazhdojnë të ngurtësohen./GazetaShneta/