Kalendari kinez i shtatzënisë: Djalë apo vajzë? (Foto)

2017-04-06 në ora 10:10

Ky është kalendari kinez sipas te cilit mund te “përcaktohet” gjinia e bebes.

Ai funksionon kështu: ne krah te majte ndodhet mosha e gruas ne momentin e ngjizjes se fëmijës, dhe lart gjinia e fëmijës për çdo muaj qe i përket ngjizjes.

Kalendari është një lloj parashikimi i fatit sikurse horoskopi. /pernenat