Keni probleme me gjumin gjatë shtatzënisë, ja nga çfarë duhet të keni kujdes

2018-01-13 në ora 07:27

Shpeshherë gratë shtatzëna ankohen për shkak të ndrëprerjeve të gjumit gjatë natës.

Por, përse ndodh kjo?

Studimet tregojnë se disa njerëz mund të ushtrojnë para se të bien në gjumë dhe të mos kenë probleme me fjetjen, transmeton Gazeta Shneta.

Por nëse keni ushtrime të rregullta gjatë kësaj periudhe, atëherë ndikon në orarin tuaj të gjumit.

Por, çfarë mund të bëni?

Zgjidhni kohën e përshtatshme për të ushtruar, zakonisht në mëngjes dhe jepni vetes suaj së paku katër orë për t’u çlodhur.

Shihni udhëzuesin dhe rregullat për ushtrime gjatë shtatzënisë./Gazeta Shneta/