Këshilla se si të dukeni gjithmonë bukur në fotografi

2017-05-02 në ora 15:06
Profesionistët rekomandojnë disa këshilla që të arrini fotografinë e dëshiruara.

Shumë persona gabimisht besojnë se puna e modeleve profesioniste konsiderohet vetëm të jenë të bukura dhe ta shikojnë kamerën. Gjithsesi, kur vjen fjala te ndonjë fotografi e mirë, shumica e suksesit varet nga aftësia e modeles për të pozuar dhe për të prezantuar veten e tyre në mënyrën e duhur, transmeton RTV21.

Për të ju treguar hapat e parë të artit të modelizimit dhe fotografisë, kemi përmbledhur disa këshilla nga profesionistë të vërtetë të kësaj fushe. Ky artikull do të ju ndihmojë të dukeni sa më bukur në secilën fotografi.

Mos i mblidhni krahët

 

Keni kujdes me pozicionin e trupit

Mbani trupin drejtë

Mos i tregoni bërrylat

Kombinoni pjesët e theksuara të trupit

Kushtoni vëmendje vendit ku i vendosni duart

Vini në pah fytyrën tuaj

Mbajeni qafën drejtë