Këto dy mënyra do t’ju zgjojnë në mëngjes pa ndihmën e kafes

2017-04-02 në ora 09:18

Nëse nuk je adhuruese e kafes, është e vështirë të ndihesh e zgjuar pa goditjen që të jep kafeina, për të cilën shumica e njerëzve kanë nevojë.

Nëse nuk e konsideron veten njeri mëngjesi, zgjimi çdo ditë mund të jetë i vështirë, ndërsa të gjithë të tjerët janë të qetë dhe flenë edhe disa orë. Kush do të dëshironte ta linte këtë copëz parajse?

Zgjimi është një gjë, por në të vërtetë ndjesitë zgjohen në mënyra krejtësisht të ndryshme.

Shkenca thotë se momenti më i mirë për ta pirë një kafe nuk është mëngjesi i hershëm, edhe pse pjesa dërrmuese e njerëzve nuk arrijnë të zgjohen pa pirë kafe. Por ka dy mënyra për ta rifilluar mëngjesin me këmbë të djathtë.