Ky dyshek është i dizajnuar perfekt për shtatzëna (Video)

2017-07-06 në ora 08:11

Dysheku me ajër me një ndarje të rrumbullakët në mes është dizejnuar ekskluzivisht për gratë shtatzëna.

Dysheku ua mundëson grave jo vetëm të pushojnë në të, por edhe të merren me ushtrime fizike, transmeton Gazeta Shneta.

Dysheku iu ofron grave rehati dhe qetësim.

Madje atë mund ta shfrytëzoni edhe për lojë me fëmijët derisa jeni shtatzënë.

Ndiqeni videon për më shumë. /Gazeta Shneta/