Mbani syze? Me këto fotografi do qeshni me lot (Foto)

2017-04-03 në ora 10:46

Njerëzit të cilët mbajnë syze janë një grup i veçantë që duket se kuptojnë njëri-tjetrin pa përdorur fjalë. Edhe pse të kesh katër sy mund të jetë një luftë e vërtetë, prapë se prapë është një përfitim i madh prej saj, syzet iu lejojnë që të shihni botën në mënyrë të qartë, por fotografitë e mëposhtme, mund t’i kuptojnë vetëm ata që kanë syze, transmeton Gazeta Shneta.

 1.  Kur më në fund mbërrin në shtëpi nga puna dhe dëshiron të shtrihesh por njëkohësisht edhe të shohësh qartë.
  2.    Kur zgjohesh nga gjumi dhe do të shijosh një filxhan kafeje të ngrohtë.
  3.    Kur miqtë tuaj duan të provojnë syzet tua dhe lënë shenja të gishtave në xhama.
  4.    Kur rrotullon gjithë shtëpinë duke kërkuar syzet dhe më në fund i gjen në kokën tënde.
  5.    Kur sapo ke filluar t’i përdorësh syzet dhe disa vjet më vonë.
  6.    Oh jo, shi prapë!
  7.    Kur humbet syzet dhe nuk mund t’i gjesh sepse nuk mund të shohësh pa to.
  8.    Miqtë më pyesin shpesh se përse gjithmonë përdori syze dielli kaq të mëdha.
  9.    Jo, nuk po i zvogëloj sytë!
  10.    Dimri është koha më e mirë e vitit. Sidomos kur hyn në një dhomë të ngrohtë, derisa po vije nga të ftohtit e jashtëm.
  11.    Doktori: Lexo shkronjat që i sheh në grafik.
  Unë: Doktor, ku jeni ju ?
  12.    Kanë kaluar saktësisht 10 minuta qëkur kam pastruar syzet.
  13.    Si shoh pa syze dhe si mendojnë miqtë që shoh pa syze!
  14.    Kur fillon të mbash thjerrëza mirëpo shprehia e ri vendosjes së syzeve në sy mbetet.

/Gazeta Shneta/