Meshkujt apo femrat, cila gjini gënjen më shumë?

2017-04-26 në ora 19:37

Hulumtimet tregojnë që meshkujt gënjejnë më shumë dhe ndryshe nga femrat, por më shpesh për shkak se dëshirojnë që femrën ta çojnë në krevat, shkruan Syri.

Ja çfarë në të vërtetë fshihet pas fjalive të cilat meshkujt ua thonë femrave.

1. Do të të telefonoj (nëse më dështojnë dy kombinimet e tjera).

2. Nuk kam të dashur (aktualisht pranë vetes).

3. Nuk është e bukur (nuk kam shanse tek ajo, kështu që…).

4. Nuk je këmbëngulëse (më shikon derisa shoh ndeshje sportive).

5. Atë e kam vetëm mike (akoma nuk ka fjetur me mua).

6. Do të bisedojmë më vonë (zhduku tani).

7. Seksi më i mirë deri tani (kjo para teje nuk ka ditur të bënte asgjë).

8. Nuk kam pirë shumë (po pi birrën e dytë nga arka e tretë).