Nëna e cila ishte gati të lindte në mesin e muajve të shtatzënisë!

2017-04-19 në ora 15:49

Nëna e dy fëmijëve, Jaime Pruit, tregon rrëfimin e pazakontë dhe të pa dëgjuar ndonjë herë deri më tani.

”Nuk mbaj mend që kontraktimet e mia të hershme të kenë qenë kaq të dhimbshme. Por në mesin e muajve të shtatzënisë, unë ndjeja se isha gati për të lindur. Dhimbja që më sjellte në shpinë ishte e tmerrshme, pa ndërprerë. Unë nuk isha gati për lindje akoma, kështu që infermierja dhe burri im po aplikonin kundërsulm në shpinë. Mbaj mend që burri im mbështeste këmbët e tij kundër murit dhe po ngjitej gati për të mbajtur presion të mjaftueshëm tek unë .” shkruan FitPregnancy, transmeton Gazeta Shneta.

Përmes ndihmës së mjekëve, ajo e tejkaloi këtë dhimbje duke e rikthyer shtatzëninë në normalitet./Gazeta Shneta/