Nëna, ja si duhet t’iu bëni masazhe bebeve (Foto)

2017-05-24 në ora 09:04

Nënat duhet t’u bëjnë masazhe me vaj bebeve të tyre para ose pas larjes.

Kjo është një mënyrë tradicionale e relaksimit të fëmijës, për të cilën ka prova se sjellë përfitime për beben dhe për nënën, shkruan BabyCenter, transmeton Gazeta Shneta.

Ju mund të përdorni vaj perimesh ose mineral për ta kryer masazhin. Përveç nëse fëmija juaj mund të ketë të skuqura në lëkurë pas masazhës, nuk ka ndonjë gjë tjetër që një lloj vaji është më i mirë se tjetri për këtë rast.

Image result for oil massage baby

Disa vajra mund të absorbohen më lehtë nga lëkura, por nuk ka ndonjë dallim të madh ndërmjet tyre.

Më poshtë mund t’i shihni edhe disa lloje të vajit për masazh. /Gazeta Shneta/

Image result for oil massage baby