Nëna lindi 17 fëmijë për 29 orë, ja se si duken ata (Video)

2017-05-17 në ora 17:37
Një grua amerikane ka thyer rekordin botëror në një shtatzëni të vetme, duke lindur 17 foshnje përgjatë 29 orëve në spitalin Indianapolis, transmeton lajmi.net

“Ishte e pabesueshme” spjegon dr. Jack Morrow i cili asistoi gjatë operimit të kësaj gruaje.

“Foshnjet po vinin vazhdimisht njëra pas tjetrës… Mendoj se do të kem ankth për këtë ditë shumë kohë. Ky është asistimi im i fundit!” shtonte ai.

Catherine Bridges dhe burri i saj kanë tentuar të kenë një fëmijë për shumë vite me radhë dhe vendosën vitin e kaluar që të përdornin një ndërhyrje mjekësore në klinikën Rhodes Island.

Procesi ishte i suksesshëm, ndërsa çifti u bë me 18 djem të mrekullueshëm.

Çifti kishte zgjedhur emrat e djemve si në vazhdim: James, Jacob, Jarod, Jarvis, Jason, Jeffrey, Jeremy, Jerome, Jesse, Jimmy, Joachim, Jonathan, Jonas, Joseph, Julian, Jimbo dhe befasisht, Darth Porkinus. /Lajmi.net/