Nuk do ta besoni se çfarë funksioni kryejnë këta dy buton në xhinset tuaja!

2017-04-15 në ora 09:03

Ne të gjithë e dimë se xhinset janë shumë të rëndësishme në garderobën tonë dhe shumë njerëz i veshin gjatë gjithë kohës.

Por, a keni menduar ndonjëherë pse kanë një buton të vogël metalik në anën e xhepave? Nëse përgjigjja juaj nuk është dhe ju nuk dini, atëherë patjetër duhet ta lexoni paragrafin më poshtë.

Ju duhet të dini se këta buton të vegjël janë të njohur në të vërtetë si thumba dhe funksioni i tyre është parandalimi i rënieve të xhinseve nga trupi juaj dhe mosçarja e shtresave të tyre shkruan Natural Medicine Box, transmeton Gazeta Shneta.

Këta buton të vegjël metalik janë dizajnuar nga krijuesi i xhinseve Levi Strauss, të cilat i ishin të denja për personat që kryenin punë fizike atëbotë./Gazeta Shneta/