Përkrahja e këtij burri ndaj gruas së tij do t’iu thyej zemrën

2017-04-19 në ora 15:10

Keri Young ishte në një takim prenatal kur mjeku i saj i dha lajmin tragjik. Foshnja e saj, e cila Keri dhe burri i saj tashmë  e kishin emëruar Eva, kishte sëmundjen ‘anencefalia’, që do të thotë se një pjesë e madhe e trurit të saj do të mungoj. Fëmija i tyre nuk do të mbijetonte shumë pas lindjes.

Keri e kuptoi se foshnja e saj nuk do të kishte shans të jetonte gjatë, por ajo vendosi ta mbante atë , dhe arsyeja për të cilën ajo e bëri këtë zgjedhje ishte heroike, siç dëshmon me fjalë bashkëshorti i saj Royce shkruan FitPregnancy, transmeton Gazeta Shneta.

“U riktheva prapa, në momentin kur zbuluam se Eva nuk ishte e përsosur dhe si 30 sekonda pasi mjeku ynë na tha se fëmija ynë nuk ka tru, e përmbytur në lotë, Keri ngriti sytë dhe pyeti: Nëse e mbaj këtë fëmijë, a mund t’i dhurojmë organet e saj? ‘ Më kujtohet doktori ynë duke e vënë dorën në shpatullën e Keriut dhe duke thënë: “Oh zemër, ky është një akt i guximshëm nga ana juaj. Keri e kuptoi se isha i rraskapitur dhe i zemëruar, por unë u çorosa për momentin dhe vetëm qëndrova nën frikën e saj. Një superhero gjeti superfuqitë e saj!. Literalisht, ai ishte momenti më i keq i jetës së saj, duke zbuluar se foshnja e saj do të vdiste mori guximin në më pak se një minut të mendonte për shpëtimin e jetëve të tjera. .Kjo është një nga gjërat më të fuqishme kam përjetuar ndonjëherë, “shkroi Royce, bashkëshorti i saj në rrjetin e tij social ‘Facebook’./Gazeta Shneta/