‘Përse vendosëm unë dhe burri im të qëndronim larg njëri tjetrit gjatë shtatzënisë’

2018-02-03 në ora 17:49

Një grua vendosi që të qëndronte larg partnerit të saj, përgjatë kohës që ishte shtatzënë, transmeton Gazeta Shneta.

“Për shkak se gratë shtatzëna janë alergjike ndaj prekjeve dhe erës, vendosa që të qëndrojë larg burrit tim.

Përveç që nuhatja erën e çorapeve dhe hudhrës, shqisat e të nuhaturit u zhvilluan aq shumë, sa që fillova të nuhasja edhe erën e djersës së lëkurës.

Një arsye tjetër përse u distancova nga ai gjatë kësaj periudhe ishte edhe pozitat e gjumit, të cilat mi pamundësonte që t’i ndryshoja burri im.

Gjithashtu, ekziston një hormon, i ashtuquajtur prostangladin, i cili mund t’i nxit gratë që të kryejnë lindje të hershme, e cila prodhohet me masë të konsiderueshme përgjatë kontaktit me partnerin, sipas asaj që kam lexuar.”/Gazeta Shneta/