Përtacia, çelësi për të qenë i suksesshëm!

2017-04-13 në ora 09:22

Sipas autorit Michael Lewis ‘bestseller’ i filmave The Big Short, Moneyball dhe Flashboys çelësi i të qenit i suksesshëm është përtacia.

“Përtacia ime shërben si një filter”, tha Lewis. “Diçka duhet të jetë me të vërtetë e mirë para se unë të vendos që t’ia filloj punës në të”, shkruan The Independent, transmeton gazetashneta.

“Njerëzit shpenzojnë vitet e jetës së tyre duke mos qenë të gatshëm për të humbur orët e jetës së tyre”

Të qenit përtac do të ishte mënyra e vetme që ne të japim më të mirën tonë./Gazeta Shneta/