Do qeshni me lot çfarë ndodh me këtë kamerë puthjeje (VIDEO)

2017-03-08 në ora 12:08

‘Kiss Cam’ është një nga gjërat më atraktive gjatë ndeshjeve në sporte të ndryshme në SHBA.

Kamera e puthjes zë një çift të cilët më pas duhet të puthin njëri-tjetrin para kamerës.

Por, një gjë qesharake ndodhi kohë më parë në një nga arenat sportive. ‘Kiss Cam’ zuri një djalë e një vajzë dhe teksa të gjithë po prisnin puthjen e tyre, djali u kthye nga i dashuri i tij për ta puthur.

Ai ishte homoseksual. ‘Kiss Cam’ paragjykoi çiftin në fjalë. /Gazeta Shneta/

Paragjykimi i kamerës së puthjes.

Posted by Gazeta Shneta on 18.02.2017