‘Receta që ia largoi të thinjurat nënës time 62-vjeçare’

2017-07-12 në ora 18:51

Flokët e thinjura janë një ndër indikacionet më të vështira të plakjes, dhe kjo është arsyeja përse shumë individë panikohën kur e shohin këtë dukuri në kokën e tyre.

Ata, në përgjithësi përpiqen ta rregullojnë problemin me ngjyra të flokëve, megjithatë ky është vetëm një opsion momental dhe mund të dëmtojë flokët tuaj, transmeton Gazeta Shneta.

Natyrisht, ka produkte të tjera kozmetike dhe trajtime kundër thinjave, megjithatë ato janë shumë të shtrenjta dhe marrin shumë kohë, gjë që na bën të përpiqemi të gjejmë alternativa të tjera.

Sidoqoftë, pikërisht nëse ju thamë se ka një shërbim natyral të lirë dhe të besueshëm.

Flokët gri janë proces që ndodh natyrshëm me moshën, pasi rrënjët në kokën e tij përkeqësohen dhe përmbajtja e tyre e melaninës kthehet në argjend ose në të bardhë.

Edhe pse një procedurë e natyrshme, askush nuk dëshiron që flokët e tyre të duken ashtu. Për fat të mirë, ka një truk të thjeshtë që do të mbulojë me sukses flokët tuaj të thinjura dhe nuk do të kushtojë shumë para.

Shikoni videon më poshtë dhe mësoni se si të përgatitni një ngjyrë natyrale të flokëve që do t’iu kursej juve para dhe kohë./Gazeta Shneta/