Rrëfimi i kësaj gruaje rreth muajve të fundit të shtatzënisë, në të cilin mund ta gjeni veten edhe ju

2018-01-12 në ora 21:29

Unë do të thosha, për vete, tronditja më e madhe e shtatzënisë ishte mungesa e kontrollit kur ishte fjala për funksione të ndryshme trupore.

Fillimisht, frika ime më e madhe ishte kur po lindja fëmijën tim. Kjo ishte para se të përjetoja kapsllëk të pakontrollueshëm, urth, nauze dhe gazra stomaku.

Një ditë vere, shumë vonë në një nga shtatëzënitë e mia, ndjehesha në mjerim kur nxehtësia dhe lagështia u ngritën në nivele të pakëndshme. Bëra atë që do të bënte çdo nënë e shëndetshme- e thirra motrën time të rrijë me mua.

Ne u vendosëm në shtratin tim duke bërë thashetheme për edicionet më të fundit të emisioneve dhe veshjeve të stinës së verës.

Pra, sapo arrita ta hapë telefonatën – duke mbetur në pozicionin tim të çuditshëm. Për fat të keq për motrën time, kjy pozicionim i binte prapanica ime drejtë në këmbën e saj të pambrojtur.

Ndërsa bisedova me burrin tim, një zhurmë e gjatë dhe e zhurmshme u arratis nga trupi im … është pikërisht ashtu si po mendon ju. Shikova motrën time dhe shikimi i saj ishte tronditës si një mace e inatosur. Shprehja e saj e përzier me paaftësinë time për të kontrolluar funksionet trupore më zgjoi një bujë të qeshurash.

Ndërsa unë qeshja në mënyrë të pakontrolluar dhe burri im vazhdimisht u përpoq të qetësojë mua, por ishte e kotë.

Ishte e rëndë. Ishte e tmerrshme. Ishte qesharake./Gazeta Shneta/