Shikoni si kujdeset ky djalë për vëllain me sindromën Down (Video)

2017-03-08 në ora 14:12

Një në 700 fëmijë e kanë sindromën Down në SHBA.

Vëllai i madh është shumë i kujdesshëm dhe e mbron vëllain më të vogël i cili e ka sindromën Down, transmeton lajmi.net

Ai sigurohet që njerëzit të mos qeshin me të dhe të mos i thonë diçka të pasjellshme atij. Përveç kësaj, ai është shumë i afërt me vëllain dhe e respekton çdo gjë që ai bën.

Shikoni videon më poshtë.