Ushqimet që duhet t’ia jepni një foshnjeje 8-mujore

2018-06-16 në ora 21:23

Ditëve të sotme, ka aq shumë informacione në lidhje me mënyrën e të ushqyerit në internet, sa që mund t’iu krijojnë konfuzion.

Megjithatë, Mom Junction ka përzgjedhur disa nga ushqimet më të rekomanduara, transmeton Gazeta Shneta.

Disa nga ushqimet të cilat futen në listen e rekomandimeve janë buka, drithërat, frutat, perimet, vezët, mishi dhe djathi.

Ndërkohë, kujtojmë se ushqimet solide jepen vetëm kur foshnjat mbushin 6-muaj./Gazeta Shneta/