Videoja mahnitëse që tregon për rrugëtimin e bebes në barkun e nënës

2018-02-04 në ora 12:13

Data e saktë e ovulimi të një gruaje llogaritet nga dita e parë e mbarimit të ciklit menstrual.

Konceptimi ndodh rreth dy jave pas asaj dite, kur ju jeni të vendosur për të mbetur shtatëzënë. Miliona spermatozoidë notojnë në rrjedhën e sipërme në kërkim të fekondimit të një veze.

Ndërsa koha kur përcaktohet gjinia e foshnjës suaj është me të vërtetë një moment shumë i mahnitshëm.

Pastaj, bebja arrin të dëgjoj, të sheh, dhe të shijojë. Derisa, ndjenja dhe sistemi nervor po zhvillohen çdo ditë e më shumë.

Vetëm një depërton me sukses vezën, duke formuar përbërjen gjenetike që do të përcaktojë gjininë, pamjen fizike, inteligjencën dhe personalitetin e foshnjës./Gazeta Shneta/