Zgjatja e qerpikëve, vetëm përmes kësaj pudre

2017-04-26 në ora 20:43

Mënyra më e lehtë për të pasur qerpikë të gjatë dhe të dendur nuk është as kthyesja e qeprikëve e as qerpikët fallco.

Vetëm me një produkt në kushte shtëpie ju mund të keni qerpikët voluminozë që keni dëshiruar gjithmonë, transmeton Klan Kosova.

Mësoni si të përdorni pudrën e bebes për të zgjatur qerpikët në pak sekonda.

1. Aplikoni rimelin mbi qerpikët e sipërm.
2. Pas aplikimit të parë, me një furçë rimeli të thatë të lyer me pudër bebeje bjerini sipër qerpikëve.
3. Me mollëzat e gishtave pluhurosni sërisht qerpikët me pak pudër bebeje.
4. Aplikoni një shtresë të dytë rimeli dhe do të shikoni që qerpikët tuaj jo vetëm do të duken më të dendur por gjatë gjithë ditës do të jenë të kthyer.