5 fotografitë e nënave gjidhënëse që çmendën rrjetet sociale

2018-06-07 në ora 14:16

Thuhet se një foto vlen sa një mijë fjalë! Dhe kur kjo foto tregon amësinë, atëherë ajo është me vlerë një milion apo edhe më shumë fjalë.

Ushqyerja me gji është ajo që qëndron në thelbin e amësisë. Qeniet njerëzore dhe gjitarët e tjerë kanë ushqyer pasardhësit e tyre nga koha kur Shkrimet e Shenjta të pothuajse çdo feje regjistronin krijimin e të gjitha qenieve të gjalla.

Sidoqoftë, pavarësisht nga rëndësia dhe pastërtia e saj, ushqyerja me gji ka qenë gjithmonë subjekt i tabuve të ndryshme, veçanërisht kur gratë kanë zgjedhur ta bëjnë këtë në publik.

Këtu kemi 5 fotot më të përfolura rreth gjidhënies në vitet e fundit që thyen internetin:

Nëna me kancer që ushqen të beben e saj: Askush nuk mund të bëjë atë që një nënë e bën më mirë, lufton çdo gjë për të ushqyer pasardhësin e saj. Ky ishte rasti me Sarah Whitney, një grua shtatzënë e cila u diagnostikua me kancer të fazës 3. Ajo menjëherë iu nënshtrua mastektomy e gjirit të saj të majtë dhe e shpëtoi fëmijën e saj në javën e 36 me anë të induksionit për të shpejtuar kimioterapinë e saj, transmeton Gazeta Shneta.

Kur detyra thërret:  Sapo baza e ushtrisë El Paso në Teksas hapi një dhomë pleqsh në Fort Bliss, një ish-anëtare e Forcave Ajrore, Tara Ruby, gjithashtu një fotografe, donte një pamje unike për të zbukuruar muret e objektit të ri. Të gjitha ajo që duhej të bënte ishte vetëm të pyeste, dhe 10 nënat e reja u kthyen në uniformë të plotë, të gatshme për të ushqyer me gji. Ata i dëshmuan botës se gratë mund të marrin ndonjë punë të vështirë në tokë.

Nga ligjvënëse në një gjidhënëse:  Nëse kishte një grua që çmendi të gjitha rrjetet sociale  duke krijuar histori si gruaja e parë për të ushqyer me gji në parlament, kjo ishte Larisa Waters.

Një tjetër kryevepër nga Ivette Ivens, kjo fotografi e një bande të nënave në mes të një rrugë të zënë në Çikago solli të gjithë trafikun në një qëndrim, dy fjalë për fjalë, si dhe praktikisht. Shpejt erdhi viral dhe ishte një pikë kryesore në media sociale. Ajo donte që këtë ta shihnin të gjithë si pjesë normale në publik./Gazeta Shneta/