E çmendur: Si arriti kjo nënë ta fotografojë lindjen e saj?! (Foto)

2017-03-30 në ora 17:59

24-vjeçarja, Lauren Chenault ka një tregim të jashtëzakonshëm dhe epik për lindjen e saj.

Ajo nuk vendosi të paguajë dikë për fotografitë e lindjes së saj dhe vendosi ta marr vetë në dorë foto-aparatin, shkruan Gazeta Shneta.

“Ky është fëmija im i dytë. Vajza, Kailah është një vit e gjysmë. Kisha lindje normale në dy lindjet”, thotë nënat e lumtur.

Djaloshi lindi me shëndet të plotë, duke gëzuar nënën e cila po zinte në foto-aparat këtë moment të lumtur.

E, Lauren ka një porosi të veçantë për secilën grua. “Fakti se ne jemi në gjendje të rrisim një njeri brenda nesh dhe ta shtyjmë pastaj jashtë tregon se gratë janë të fuqishme!”.

“Mendoj se dokumenti i këtij momenti është diçka e jashtëzakonshme”, përfundoi Luren.  /Gazeta Shneta/