Fotot e lindjes që do t’iu lënë pa frymë, ato po çmendin internetin

2017-04-01 në ora 14:56

Fotografi i lindjeve, Angela Gallo, ka realizuar disa fotografi mbresëlënëse dhe inspiruese të lindjeve.

Ajo ka zënë momente që do t’iu lënë pa frymë gjatë sesioneve të tij të fotografive, transmeton Gazeta Shneta.

Këto fotografi janë diçka që secili çift do të dëshironte ta kujtonte gjithë jetën.

Ju ftojmë t’i shikoni më poshtë: