Ja gabimet që bëjnë vajzat çdo ditë me reçipeta

2017-04-26 në ora 09:23

Kërkimet kanë treguar se sa shpesh duhet t’i lani reçipetat, ndërsa zbulohen disa zakone të reja të dëmshme.

Sipas kërkimeve, ju nuk supozohet që të vishni të njëjtat reçipeta dy ditë rresht.

Me sa duket, elasticitetit të sytjenave u nevojitet kohë për t’iu tërhequr dhe për të rifituar formën e tyre.

Nëse doni që ato të zgjasin, atëherë ju duhet që të merrni në konsideratë faktin që t’i ndryshoni çdo ditë.

Ndërkohë që duhet t’i lani ato çdo tre herë të veshura.