Notimi gjatë shtatzënisë, ja përse duhet të praktikohet më shumë nga nënat

2018-05-31 në ora 16:18

Notimi dhe ushtrimet e tjera në ujë është një mënyrë veçanërisht e mirë për të qëndruar aktiv gjatë shtatzënisë. Përveçse duke qenë mirë në qarkullimin tuaj të gjakut, notimi rregullisht do të përmirësojë tonin tuaj të muskujve dhe do të rrisë durimin tuaj. Gjithashtu mund t’ju japë më shumë energji dhe t’ju ndihmojë të flini më mirë.

Nëse jeni një notare me eksperiencë , synoni të notoni për 30 minuta, katër herë në javë, çdo ditë. Nëse jeni i ri në të ose nuk keni bërë shumë not para, filloni ngadalë me 15 minuta në të njëjtën kohë dhe gradualisht, transmeton Gazeta Shneta.

Disa gra shqetësohen se kimikatet e përdorura për të dezinfektuar pishinat mund të dëmtojnë fëmijën e tyre, por nuk ka prova për të sugjeruar që fëmija juaj mund të jetë në rrezik.

Mund të notoni gjatë shtatzënisë. Ndërsa përplasja juaj rritet, ndjenja e mungesës së peshës në ujë do të jetë shumë e rehatshme dhe relaksuese./Gazeta Shneta/