Orgazma gjatë shtatzënisë, ja çfarë duhet të keni kujdes

2018-02-03 në ora 12:46

Të keni marrëdhënie seksuale dhe të arrini orgazmën gjatë periudhës së shtatzënisë mund të jenë të sigurta, vetëm nëse mjeku ju këshillon kundër.

Për të qenë në anën më të sigurt, gjithmonë konsultohuni me mjekun tuaj për sugjerime dhe qëndrime të sigurta për t’u provuar gjatë marrëdhënies seksuale ose gjatë masturbimit.

Për shumicën e grave shtatzëna të cilat kanë një jetë të shëndetshme dhe që kanë marrëdhënie seksuale janë të sigurta deri sa të shpërthen uji apo fillon lindja, transmeton Gazeta Shneta.

Por mundet që seksi gjatë shtatzënisë mund të jetë i rrezikshëm, për shkak të gjakderdhjes apo të dështimit të shtatzënisë.

Para se të bëni marrëdhënie, ju rekomandojmë që të konsultoheni me mjekun ose maminë tuaj për të kuptuar nëse ka diçka për të cilën duhet të shqetësoheni.

Ndërsa shpeshherë seksi gjatë shtatzënisë ndihmon edhe që të keni një lindje edhe më të lehtë.

Sa i përket orgazmës, një përvojë e mirë apo e keqe ka tendencë që të përsëritet edhe herëve të tjera./Gazeta Shneta/